Ποιοι Είμαστε

plug-free-img.png

Προφίλ

Η Alpha Tec, με επικεφαλή τον κ. Γούτση Ευάγγελο και έδρα το Περιστέρι, δραστηριοποιείται στην Αττική στον χώρο των Ηλεκτρολογικών Εγκαταστάσεων.

Με όπλο την 20ετή εμπειρία μας, στη Alpha Tec είμαστε σε θέση να αναλάβουμε με απόλυτη συνέπεια και αποτελεσματικότητα από μια απλή βλάβη, όπως η αλλαγή μιας λάμπας, έως την εγκατάσταση σύνθετων ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων. Μεταξύ άλλων, αναλαμβάνουμε τη μελέτη και την κατασκευή κάθε ηλεκτρολογικής εγκατάστασης, όπως βιομηχανικά έργα, ξενοδοχεία, εμπορικά καταστήματα, χώρους εστίασης αλλά και ιδιωτικά κτίρια και οικίες.

Έχοντας αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια την γνώση και την κατάλληλη εκπαίδευση, παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στην επισκευή, τη συντήρηση ή και την τοποθέτηση ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων σε όλους τους πελάτες μας. Η άμεση ανταπόκρισή μας για την εξυπηρέτησή σας και η πιστοποιημένη τεχνογνωσία μας, μας έχουν καθιερώσει στις προτιμήσεις των ιδιωτών και των επαγγελματιών στην Αθήνα.

Επίσης η εταιρεία μας διαθέτει τα απαραίτητα πιστοποιημένα όργανα ελέγχου για την έκδοση Πιστοποιητικού ΔΕΗ (Υπεύθυνη Δήλωση Ηλεκτρολόγου Εγκαταστάτη) σύμφωνα με τους ισχύοντες νέους κανονισμούς. Πάντα πριν την έκδοση του πιστοποιητικού προηγείται έλεγχος της εγκατάστασης

Έχετε Ερωτήσεις;

Οι πιο συχνές ηλεκτρολογικές βλάβες και τι πρέπει να κάνουμε

Οι Συνεργάτες μας

Scroll to Top